Coaste de miel la cuptor

de Dya Daniela Andrei in Oaie, 16 Mai 2011 | 17140 vizualizari

 

Singurul lucru pe care il pot spune este ca au fost tare gustoase!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • coaste de miel
  • 150 ml ulei
  • 50 ml otet
  • condimente: sare, piper, oregano, tarhon, rozmarin, ardei iute, usturoi, salvie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de miel la cuptor:

Curatam coastele de miel, le spalam bine si le punem intr-un bol. Adaugam usturoiul pisat si condimentele pe fiecare coasta in parte (e de preferat sa se puna intr-o cantitate cat mai mare), iar la final punem uleiul si otetul pentru a fragezi carnea. Le lasam peste noapte la rece pentru a fi patrunse de aroma condimentelor dupa care le putem pune la cuptor pentru 60 de minute (in functie de cuptor).

Se pot servi cu o salata, piure sau orice altceva doriti. Sunt delicioase oricum!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel